最新消息

快速掌握艾迪昇最新官方訊息

陳浩民兩肋插刀「放監」撐麥包

日期:2020.08.25

新聞出處:東方日報

 

三人老友鬼鬼,於多部無綫劇集中結緣。

 

三人老友鬼鬼,於多部無綫劇集中結緣。
 

 

麥長青(麥包)和陳浩民日前相約劉玉翠到錄音室做直播訪問,以契哥契妹相稱的三人,難得聚首話題滔滔不絕。阿翠見浩民在內地直播平台甚受歡迎,更要求客串做嘉賓,一齊跳舞玩吓。一向百足咁多爪的麥包,今次搞直播頻道,得知浩民剛從內地返港,甫放疫監便答應出席,完全是兄弟情兩肋插刀。

 

問到浩民坐「疫監」可覺得辛苦?他說:「返內地開工前,喺酒店隔離其實唔辛苦,好舒服(口架),拍吓短視頻就當做咗嘢,一日三餐準備好飯盒,其餘時間我都係煲劇、睇老婆直播,已經好充實!不過,返到香港隔離就唔同,完咗隔離,同屋企仔女相處好長時間,每日都畀四個仔女炸,畀着我係會崩潰。老婆成日叫我唔好嬲,令我知道佢平時湊四個小朋友嘅辛苦。」

上一則 開記者會公布豪宅買家個資挨告 藝人徐乃麟獲不起訴
下一則 《人物專訪》李翊君盼女從醫幫忙回春 不解拍Vlog出賣隱私
BACK
CONTACT INFORMATON
台北市松山區105東興路26號13樓 TEL:(02)7707-1188 FAX:(02)7707-1199

艾迪昇傳播事業有限公司版權所有© 2013 IDSON Taiwan All Rights Reserved.